Wednesday, August 24, 2022

Creează O Viață Prosperă

 În 1954 atletul englez Roger Banister realiza o performanță care a fost comparată cu primul pas al omului pe Lună: alerga distanța de 1 milă (1609 metri) în mai puțin de 4 minute (3’59”4’”).

 

De ce a fost considerată o performanță atât de mare? Pentru că se credea că e imposibil acest lucru. În primul rând, spuneau  oamenii de știință de la acel moment, datorită anatomiei corpului omenesc.

 

Legenda spune că pentru a se forța să depășească această limită au fost atleți care au pus lei în urma lor să-i alerge.

 

Roger Banister nu a încercat metode de antrenament noi. Lucrul diferit pe care l-a făcut a fost că și-a schimbat setarea mentală: a început să creadă și apoi s-a convins că poate să depășească această limită.

 

După 46 de zile recordul lui Banister era doborât de atletul australian John Landy, care alerga distanța de o milă în 3’57”9’”, performața lui Banister arătându-le astfel și altor persoane că limitele sunt doar mentale și inspirându-le să le depășească.

 

De ce îți povestesc aceste lucruri?

 

Vrei să dobori recorduri în afacerea ta și în acest fel să-i inspiri și pe cei de lângă tine să doboare recorduri?



 

Ai posibilitatea să lucrezi individual cu mine în programul de coaching 1-la-1.

La finalul lunii august și începutul lunii septembrie se eliberează 7 locuri. Aceste locuri nu vor rămâne foarte mult timp disponibile, pentru că pe 29 septembrie reiau programul ”Creează-Ți O Viață Prosperă Mai Repede Decât Ai Visat” și din experiență o parte din participanți vor intra în programul de coaching.

 

Ca urmare, dacă vrei să lucrezi cu mine ai acum șansa să ocupi un loc. Ca să vedem dacă rezonăm, dacă abordarea mea ți se potrivește, te invit să te programezi la o discuție cu mine accesând

No comments:

Post a Comment