Tuesday, November 1, 2022

Wednesday, August 31, 2022

Prere, care trăiesc bine ...

 

 

Cum ar fi viața ta dacă ai începe fiecare zi cu o stare de sănătate perfectă, cu energie și bucurie? 

 

Din nefericire sunt mulți factori în exteriorul nostru care ne afectează sănătatea independent de voința noastră. Creșterea poluării aerului și a apelor, alimentele procesate fac dificilă sarcina corpului nostru de a face față provocărilor externe. 

 

Toxinele acumulate duc la depozite de grăsime, stări de oboseală, apatie, iritabilitate, probleme digestive sau scăderea memoriei.



 

Spune-mi, te rog,  dacă te recunoști într-una din următoarele situații:

 

📍 Simți nonstop o stare de oboseală și lipsă de energie 

📍 Ai kilograme în plus și orice ai încerca pare să nu funcționeze ca să scapi de ele

📍 Ai acumulat câteva kilograme într-o perioadă scurtă de timp

📍 Răcești frecvent, chiar și atunci când afară e cald

📍 Mănânci mult pe fond emoțional

📍 Ți se face foame frecvent din cauza stresului, a anxietății sau a supărărilor

📍 Simți adesea poftă să mănânci dulce, fast food sau să bei băuturi acidulate

📍 Transpiri excesiv

📍 Ai dureri de cap, dureri musculare sau articulare

 

Acestea sunt doar câteva din simptomele unui organism care a acumulat toxine în exces și are nevoie urgentă de o schimbare.

 

Vestea bună e că poți să schimbi toate aceste lucruri! 

 

De aceea vin azi către tine cu o soluție la care îți propun să reflectezi. 

 

Vreau să te ajut să nu mai pierzi ani întregi din viața ta, bani și energie, căutând tratamente “minune”, diete șoc cu prafuri, pastile, operații sau alte soluții extreme, când există variante sănătoase pentru starea ta de bine a corpului tău.

 

Vreau să te ajut să scapi de problemele care îți chinuie corpul și mintea și care te împiedică să îți trăiești viața așa cum meriți.



 

Am creat un program complet de detoxifiere corectă, de nutriție și sănătate holistică, care, în plus, îți economisește timpul .

 

Programul pe care ți-l ofer îți oferă susținere și monitorizare zilnică din partea mea și beneficiezi de expertiza și experienta mea ca nutriționist, antrenor personal/instructor de fitness, health coach, psiholog și terapeut holistic.

 

Wednesday, August 24, 2022

Creează O Viață Prosperă

 În 1954 atletul englez Roger Banister realiza o performanță care a fost comparată cu primul pas al omului pe Lună: alerga distanța de 1 milă (1609 metri) în mai puțin de 4 minute (3’59”4’”).

 

De ce a fost considerată o performanță atât de mare? Pentru că se credea că e imposibil acest lucru. În primul rând, spuneau  oamenii de știință de la acel moment, datorită anatomiei corpului omenesc.

 

Legenda spune că pentru a se forța să depășească această limită au fost atleți care au pus lei în urma lor să-i alerge.

 

Roger Banister nu a încercat metode de antrenament noi. Lucrul diferit pe care l-a făcut a fost că și-a schimbat setarea mentală: a început să creadă și apoi s-a convins că poate să depășească această limită.

 

După 46 de zile recordul lui Banister era doborât de atletul australian John Landy, care alerga distanța de o milă în 3’57”9’”, performața lui Banister arătându-le astfel și altor persoane că limitele sunt doar mentale și inspirându-le să le depășească.

 

De ce îți povestesc aceste lucruri?

 

Vrei să dobori recorduri în afacerea ta și în acest fel să-i inspiri și pe cei de lângă tine să doboare recorduri?



 

Ai posibilitatea să lucrezi individual cu mine în programul de coaching 1-la-1.

La finalul lunii august și începutul lunii septembrie se eliberează 7 locuri. Aceste locuri nu vor rămâne foarte mult timp disponibile, pentru că pe 29 septembrie reiau programul ”Creează-Ți O Viață Prosperă Mai Repede Decât Ai Visat” și din experiență o parte din participanți vor intra în programul de coaching.

 

Ca urmare, dacă vrei să lucrezi cu mine ai acum șansa să ocupi un loc. Ca să vedem dacă rezonăm, dacă abordarea mea ți se potrivește, te invit să te programezi la o discuție cu mine accesând